• Ηρώων Πολυτεχνείου 67, Πειραιάς, 2104536144 - 6944363825

Εκπαίδευση και Εμπειρία

Πτυχιούχος τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου London Metropolitan (Αγγλία).

Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (MSc) στην Κλινική Διατροφή και Ανοσολογία (Πανεπιστήμιο Surrey, Αγγλία) με έμφαση στη διαιτολογική υποστήριξη ασθενών με παθήσεις του ενδοκρινολογικού και ανοσοποιητικού συστήματος, όπως:

- Διαβήτης
- Τροφικές αλλεργίες
- Παθήσεις θυροειδή
- Παθήσεις πεπτικού
- Ερυθηματώδης λύκος, σκλήρυνση κατά πλάκα, καρκίνος και ενίσχυση ανοσοποιητικού

Πρότερη εμπειρία ως κλινική διαιτολόγος στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Newcastle Upon Tyne και North Tees (NHS) στην Αγγλία.

Υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου ήταν υπεύθυνη για σεμινάρια κλινικής διατροφής σε φοιτητές πρώτου πτυχίου και μεταπτυχιακού.

Υπεύθυνη για τη διατροφική αγωγή στο Χατζηκυριάκειο ίδρυμα κατά την περίοδο 2007-2009.

Συγγραφέας του "Ο Απόλυτος Θερμιδομετρητής" (ιδανικός για κάθε δίαιτα με περιεκτικότητα σε θερμίδες, πρωτείνες, λίπος, υδατάνθρακες, γλυκαιμικό φορτίο), Αττικές Εκδόσεις 2014.

Υπηρεσίες

Διατηρεί διαιτολογικό γραφείο στον Πειραιά όπου είναι υπεύθυνη για τη διατροφική φροντίδα ασθενών με παθήσεις του ανοσοποιητικού συστήματας αλλά και για παροχή εξατομικευμένων διαιτολογίων για απώλεια βάρους.

Άριστη Διατροφολόγος - Διαιτολόγος, με εμπειρία, συνέπεια και επαγγελματισμό! ...

Rated by Ανθή Αλατά

Μου αρέσει που πάντα προβληματίζεται μαζί μου να βρεί λύση όταν κάτι δεν πάει καλά και επίσης δεν δίνει τυποποιημένες ...

Rated by Ματίνα Μπούρα

Επισκέφτηκα την συγκεκριμένη διαιτολόγο 6 μήνες πρίν. Εξαιρετική!Αφιέρωσε χρόνο που το θεωρώ πολύ σημαντικό (διότι πολλοί είναι αυτοί που σε ...

Rated by κική κοτσίδα

Η διάιτα που μου έχετε δώσει, τώρα στην εγκυμοσύνη, ειναι καταπληκτική, έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη!!!! Το στομάχι μου δεν με ...

Rated by ELLI