Θα θέλατε να ενημερωθείτε για θέματα "λόγου και ομιλίας" (π.χ λογοθεραπευτικές ασκήσεις, αποκατάσταση φωνής μετά από ατύχημα, μαθησιακές δυσκολίες, φωνητικές διαταραχές, κ.α.) από έμπειρους λογοθεραπευτές στην περιοχή Πειραιάς; .

Αναζητήστε ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ και κλείστε κάποια συνεδρία λογοθεραπείας στον Πειραιά για εσάς ή για κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο που αντιμετωπίζει, για παράδειγμα, προβλήματα δυσλεξίας ή διάσπαση προσοχής.

H λογοθεραπεία είναι η επιστήμη που ασχολείται με τις διαταραχές επικοινωνίας (λεκτική και μη), λόγου, ομιλίας, φωνής και μάσησης - κατάποσης παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, όποια κι αν είναι η αιτία αυτών των διαταραχών: νευρολογική, εξελικτική ή λειτουργική.

Ο λογοθεραπευτής μέσα από συγκεκριμένες δοκιμασίες (tests) αξιολογεί και ενισχύει τις δεξιότητες, ενώ παράλληλα ενημερώνει και προσπαθεί να αποτρέψει την επιδείνωση των δυσλειτουργιών που επιφέρουν οι παθήσεις που εκδηλώνονται.

Οι παρακάτω ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ δραστηριοποιούνται στην περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ:
Παππά Ανθούλα

Παππά Ανθούλα

Αντιμετώπιση διαταραχών λόγου σε παιδιά και ενήλικες. Δυνατότητα κατ'οίκον συνεδρίας

Λογοθεραπεία - Λογοθεραπευτές Πειραιάς
Πειραιάς, κιν: 6973813393
Σελίδες Αποτελεσμάτων:
Νέα "GO" Υπηρεσία!
Προτεινόμενα
Γαστρεντερολόγος Πειραιάς Φυσικοθεραπευτές Πειραιάς ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Πέργκολες, Τέντες Πειραιάς Συστημική Ψυχοθεραπεία Πειραιάς Διαιτολόγος ΠΕΙΡΑΙΑΣ Χειρουργός Οδοντίατρος Πειραιάς